26. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Članovi KUD „Stanko Paunović – NIS Rafinerija nafte Pančevo“ pripremaju se za nastupe

Članovi kultuno – umetničkog društva „Stanko Paunović“ NIS – Rafinerije nafte Pančevo vredno vežbaju tokom letnjih mesecei. Poštuju se mere zaštite, nema fizičkog kontakta, dezinfikuju se ruke, a probe se održavaju na otvorenom, u dvorištu Doma omladine.

Članovi prvog ansambla KUD-a „Stanko Paunović“ NIS Rafinerije nafte Pančevo imaju  probe svake večeri u dvorištu Doma omladine. Vuk Golubović i Milica Jovanović nisu propustili na jednu probu tokom leta, kažu poštuju mere zaštite i ne mogu da dočekaju da ponovo održe koncert.

Dejan Trifunović, umetnički direktor KUD-a „Stanko Paunović“  kaže da su probe prilagođene uslovima u kojima smo se svi naši zbog korona virusa i da se poštuju propisane mere. On potseća da su imali zakazan veliki broj koncerata, ali da će to morati da sačeka neka bolja vremena.

KUD „Paunović“ bi trebalo da tokom jeseni organizuje 20. jubilarni Etno glas.

U septembru u „Paunoviću“ se nadaju da će se polako vraćati redovnim aktivnostima i probama i pozivaju svu zainteresovanu decu da im se priključe i postanu deo jednog od najboljih ansambala u Srbiji.

 

 

Related posts

NIS obučava buduće naftaše

Katarina Popović

Nova akcija preventivnih pregleda u MZ „Centar“

Luka Tešanović

Smetnje u emitovanju TV Pančevo

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija