27. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Kultura Najvažnije Vesti

Otvoren salon fotografija „Ivanovo u fokusu“

U Ivanovu je otvoren trinaesti po redu salon umetničke fotografije. Zbog pandemije virusa COVID-19 zainteresovanima je dostupna i virtuelna prezentacija izložbe.

U Domu Kulture „Žarko Zrenjanin“ u Ivanovu u toku je salon umetničke fotografije „Ivanovo u fokusu“. Ova, trinaesta po redu izložba fotografija, tradicionalno okuplja veliki broj autora, kako domaćih tako i iz  inostranstva.

Prema oceni stručnjaka, kvalitet fotografija se menja iz godine u godinu, ali standardi ostaju isti. Od šest stotina fotografija, prema propozicijama,  samo je 94 izloženo. Zbog pandemije virusa COVID-19 najuspešnijim autorima nagrade će biti poslate poštom, a za zainteresovane će sve vreme biti dostupna i virtuelna prezentacija salona.

Salon umetničke fotografije podržavaju Grad Pančevo, Turistička organizacija Pančeva, kao i Mesna zajednica Ivanovo. Organizatori se nadaju da će se epidemiološki uslovi u zemlji popraviti i da će u oktobru biti moguće organizovanje „Foto safarija“ gde mladi autori imaju priliku da se druže, unaprede svoja znanja, ali i upoznaju lepote Ivanova.

foto:rtvpancevo.rs

Related posts

Pokrajinski sekretar za sport Vladimir Batez u Omoljici : Meštani ove mesne zajednice dobijaju multifunkcionalnu halu

Jasmina Petkovic

Danas sahrana Amfilohija, svetu liturgiju predvodiće patrijarh srpski Irinej

Zorana Stekovic

Žene iz “Zlatne Jabuke” organizovale humanitarnu akciju za svoju članicu

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija