19. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport Vesti

Priznanje za Zorana Kocića, trenera AK „Tamiš“

Srpski Atletski Savez (SAS) , kao i savezni selektor atletske reprezentacije Srbije Edin Zuković uputili su zvaničan poziv treneru AK Tamiš Zoranu Kociću za učešće na kampu najperspektivnijih atletskih nada – Kopaonik 2020.

Zoran Kocić i još trojica nacionalnih trenera su odabrani od strane selektora atlteske reprezentacije da vode kamp najperspektivnijih atletičara/ki iz Srbije u disciplini – srednje pruge (600,800,1500 i 3000m).

Kamp najperspektivnijih atletskih nada Srbije će se sprovesti na Kopaoniku od 20 – 27 avgusta , a na kampu će učešće uzeti po deset najperspektivnijih atletičara i atletičarki, koji su šampioni/ke Srbije u svojim disciplinama i kategorijama.

Veliko priznanje koje je SAS uručio treneru Zoranu Kociću kroz poziv za učešće na kampu atletskih nada Srbije dolazi kao rezultat višegodišnjeg predanog, i uspešnog rada trenera Kocića.

Zoran Kocić je po zanimanju diplomirani trener atletike, nosilac Profi licence atletskog trenera i u dosadašnjoj karijeri je sa svojim atletičarima osvojio 38 medalja na Državnim atletskim prvenstvima, kao i dva važeća državna rekorda.

Takođe poziv saveznog selektora za učešće na kampu atletskih nada Srbije dobila je i Sanja Marić, atletičarka AK Tamiš, višestruka šampionka Srbije u atletici, koja u 2020 godini ima najbrži rezultat na Svetu u svom godištu (2006) u disciplini 600m.
Pored stručnog trenerskog rada na kampu atletskih nada Srbije, od strane drugih eminentnih stručnjaka sprovešće se razna predavanja o ishrani sportista, zatim lekarski pregledi ird.

foto:privatna arhiva Zoran Kocić

Related posts

Slava u Sefkerinu

Nikoleta Dragaš

Bolje ugostiteljske usluge na „Čardaku“

Nikola Miloševski

Vučić: Borićemo se da pronađemo sve nestale

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija