22. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

VUČEVIĆ O LAŽIMA TEPIĆEVE I TADIĆA: Ne dozvoljavam da opskurni politički likovi lažu građane Srbije!

Na bezočne laži Borisa Tadića, Marinike Tepić i njihove klike reagovao je i Miloš Vučević, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

– Razumem ja da se Tadić, Tepić i ta njihova ekipa međusobno lažu i varaju, ali ne dozvoljavam da ti opskurni politički likovi lažu građane Srbije. Sve što su rekli dovodeći u vezu aktuelnu vlast sa izvozom oružja u Azerbejdžan, Jermeniju i Gruziju, je notorna laž! I to je dokumentovano notorna laž. To potvrđuje Zaključak Vlade Srbije od 24. maja 2012. godine. Dok je taj isti Boris Tadić bio predsednik države, Vlada na čijem čelu je bio Mirko Cvetković, donosi „Zaključak na predlog tadašnjeg ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, da je saglasna sa tim ministarctvom da se izvozi oružje za potrebe državnih organa Jermenije“. I nema tu šta da se doda, niti oduzme. To je bila zvanična odluke Vlade Srbije kojom je sa Andrićevog venca upravljao direktno Boris Tadić. I mogu sad da pokušaju da se peru kakvim god lažima, činjenica je da su oni omogućili izvoz oružja, i to odlazeći sa vlasti. Građani Srbije moraju da znaju da je to omogućila  banda žutih lopova – saopštio je Vućević.

foto:tanjug.rs

Related posts

Ispiranje mreže u Glogonju

Nikoleta Dragaš

Nove promene u skupštinskim klupama: SPS VIŠE NIJE PARLAMENTARNA STRANKA U OPŠTINI OPOVO

Zorana Stekovic

Onlajn-skup Aleksandar Vučić – za našu decu: „Srbija krupnim koracima GRABI U BUDUĆNOST“

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija