25. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

PS: Kada istina boli, lažovi su najglasniji

Pokret socijalista poručuje građanima Srbije da se opet pred formiranje Vlade Srbije vrši medijsko linčovanje Aleksandra Vulina. NATO lobisti, strani mediji i njihove ispostave plasiraju i prenose neistine koje uz trolovsku podršku na mrežema treba da simuliraju javnost Srbije i da od hiljade puta ponovljene laži i uvrede naprave istinu.

Ali kada istina boli, lažovi su najglasniji i odatle toliko graktanje zbog dodele počasnog letačkog znaka RViPVO Aleksandru Vulinu kao vid priznanja za njegov rad i doprinos razvoju ovog vojnog roda.

Luksemburški mediji i opsukurni portali ne obaziru se na činjenicu da je ovo priznanja i ranije dodeljivano mnogo nezaslužnijim od Vulina a jeftini analitičari i DS generali prosipaju nove laži i stare uvrede. Niko ne misli da će Vulin sada postati pilot ali zahvaljujući njegovom radu piloti kao i celo RVi PVO je u mnogo boljem stanju nego u vreme kada je DOS glasovima građana Srbije oteran sa vlasti.

Lajkovi, postovi i video pregledi se ne računaju na izborima a slobodno nebo Srbije brani naše a ne tuđe vazduhoplovstvo i u tome je suština novih napada i na Vulina i na RV i PVO. Na žalost onih koji sada kleveću i vređaju stranci više nikada neće formirati vladu niti će strani mediji govoriti u ime građana Srbije. Vidimo se na narednim izborima.

Related posts

Alkoholisana lica pravila probleme tokom vikenda na javnim mestima

Katarina Popović

Od ponedeljka rade šalteri Vodovoda

Zorana Stekovic

Predsednik Vučić objavio fantastične vesti: Počinje izgradnja pruge Beograd-Niš!

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija