10. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Vesti

Srbija nije džak za udaranje, nastavićemo da se borimo! Vučić: Teški su dani pred nama, moramo da dođemo do kompromisa!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratića se javnosti iz zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Republike

Suština politike Republike Srbije je očuvanje mira i stabilnosti kako za sve naše građane, tako i za ceo region u kome živimo, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

– Suština je očuvanja mira i stabilnosti, u skladu sa tim, mi smo prihvatili da suštinski učestvujemo u dijalogu, kako bismo mogli da rešimo višedecenijske probleme koje imamo u najboljem interesu svih građana Srbije na Kosovu. Upravo zato, naša delegacija koju predvodi Marko Đurić je apsolutno pripremljena za pregovore.

– Naša delegacija pripremljena je za razgovore o svim pitanjima, o nestalim i raseljenim licima, o ekonomiji i o svemu drugom. Tražićemo da se otvore arhivi jer smatramo da je važno da porodice dobiju pravcu i da moraju znati gde im se nalaze članovi porodice – kaže Vučić.

Dodaje da je povratak na Kosovo 1,9 odsto i najniži je na svetu.

Related posts

Deveta nedelja borbe protiv koronavirusa – preminulo još 4 ljudi, 157 novozaraženih

Katarina Popović

Uručeni sertifikati polaznicama obuka za knjigovođe, krojače i gerontodomaćice

Nikola Toadjer

Razmirice i provokacije u Dolovu

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija