10. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo Vesti

Obaveštenje GU Pančevo

Sekretarijat za poresku administraciju grada Pančeva obaveštava poreske obveznike-korisnike Portala LPA (lpa.gov.rs) da su u cilju unapređenja elektronske identifikacije korisnika različitih portala javne uprave i uvođenja jedinstvene elektronske prijave korisnika, pripremljene izmene Jedinstvenog informacionog sistema lokalnih poreskih administracija (JIS LPA).

 

U vezi sa tim će od petka 31. jula 2020.godine na JIS LPA biti onemogućeno registrovanje novih internet korisnika za obveznike koji sa svojim korisničkim nalogom (korisničko ime i lozinka) koriste usluge Portala LPA na adresi  lpa.gov.rs.

 

Svi korisnici Portala LPA (lpa.gov.rs) će se od ponedeljka 3. avgusta 2020.godine, prijavljivati na Portal LPA po novoj proceduri, koja podrazumeva korišćenje jedinstvenog elektronskog identiteta korisnika koji se kreira na Portalu eUprave (euprava.gov.rs).

 

Način prijave korisnika Portala LPA po novoj proceduri detaljno su objašnjeni u „Uputstvu za LPA korisnike“ koje će biti dostupno na Portalu LPA i Portalu eUprava od nedelje 2.avgusta 2020.godine.

Related posts

Predsednik Vučić: Deca moraju da nauče da rade

Nikola Miloševski

Vučić i Brnabić s kineskim stručnjacima, predsednik se obraća naciji u 18 sati

Zorana Stekovic

Besplatna dezinfekciona sredstva za zgrade

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija