24. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Nekategorizovano

Vulin: Deset godina od glupog i opasnog Jeremićevog pitanja

„Pre deset godina Međunarodni sud pravde u Hagu odgovorio je na Jeremićevo glupo i opasno pitanje da je proglašenje nezavisnosti tzv. Kosova u skladu sa međunarodnim pravom“, rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin na Zavojskom jezeru gde je prisustvovao obuci pripadnika 63. padobranske brigade u letnjim uslovima.

On je ocenio da je „taj neprocenjivo vredan poklon Jeremića, Tadića i Đilasa doneo je Prištini na desetine priznanja „nezavisnosti“ a Srbima na Kosovu i Metohiji legalizovanje njihovog progona, pljački i ubistava.“

– U istoriji će ostati zapisano da je ovo bio najveći uspeh petooktobarskih pučista koji su i dovedeni na vlast da legalizuju otmicu Kosova. Nije ni čudno što su u istom sastavu ponovo pokušali da uzmu vlast bez izbora kako bi nastavili tamo gde su stali pre deset godina na današnji dan – poručio je ministar i lider PS-a Vulin.

Izvor: mod.gov.rs

Foto: mod.gov.rs

Related posts

Sramotno je Nenada Živkovića predstavljati kao novinara

Mica Milakov

Pavlov :Normalizacija saobraćaja od nedelje, neće nas ucenjivati neformalna „grupica“ vozača. Iza protesta stoji politika !

Luka Tešanović

Kratkotrajna obustava proizvodnje u „Petrohemiji“

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija