5. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Lice nacije 12  na letnjoj  pauzi

U ime Menadžmenta Radio Televizije Pančevo i Dunav Televizije želimo da obavestimo naše poštovane gledaoce da će ekipa koju realizuje emisiju Lice nacije 12, urednika i voditelja Marka Milutinovića  od 27. jula  biti na zasluženom letnjem odmoru.

Imajući u vidu izuzetnu gledanost koju je tokom proteklih meseci zabeležila naša emisija Lice nacije 12 i to ne samo na kanalima naše medijske kuće RTV Pančevo i Dunav Televizije, već i na više od 50  regionalnih i lokalnih TV stanica, na kojima se naša emisija takođe emituje, za sledeću nedelju tačnije 26. jula tačno u podne pripremili smo retrospektivu protekle sezone. Vodeći se pre svega željama naših gledalaca,  za avgust smo pripremili emisije koje su na  vas ostavile najjači utisak i koje ste poželeli da pogledate ponovo.

Nova sezona emisije Lice nacije 12 na RTV Pančevo i Dunav Televiziji očekuje vas od sredine septembra kada će vaši i naši gosti biti eminentni gosti iz kulturnog, političkog i javnog života naše zemlje.
Do početka nove sezone ostanite na kanalima RTV Pančevo i Dunav Televizije, slušajte Radio Pančevo na 92,1 i ne zaboravite: budite odgovorni, zaštitite sebe,  svoju porodicu i prijatelje.

Izvor: TV Pančevo

Related posts

Tokom noći najveći broj prijema u Kliničkom centru Vojvodine od početka epidemije

Branislava Grčić

Dolovo bez gasa u utorak

Jasmina Petkovic

Vučić sa ministrom spoljnih poslova Lesota

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija