21. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Lice nacije 12  na letnjoj  pauzi

U ime Menadžmenta Radio Televizije Pančevo i Dunav Televizije želimo da obavestimo naše poštovane gledaoce da će ekipa koju realizuje emisiju Lice nacije 12, urednika i voditelja Marka Milutinovića  od 27. jula  biti na zasluženom letnjem odmoru.

Imajući u vidu izuzetnu gledanost koju je tokom proteklih meseci zabeležila naša emisija Lice nacije 12 i to ne samo na kanalima naše medijske kuće RTV Pančevo i Dunav Televizije, već i na više od 50  regionalnih i lokalnih TV stanica, na kojima se naša emisija takođe emituje, za sledeću nedelju tačnije 26. jula tačno u podne pripremili smo retrospektivu protekle sezone. Vodeći se pre svega željama naših gledalaca,  za avgust smo pripremili emisije koje su na  vas ostavile najjači utisak i koje ste poželeli da pogledate ponovo.

Nova sezona emisije Lice nacije 12 na RTV Pančevo i Dunav Televiziji očekuje vas od sredine septembra kada će vaši i naši gosti biti eminentni gosti iz kulturnog, političkog i javnog života naše zemlje.
Do početka nove sezone ostanite na kanalima RTV Pančevo i Dunav Televizije, slušajte Radio Pančevo na 92,1 i ne zaboravite: budite odgovorni, zaštitite sebe,  svoju porodicu i prijatelje.

Izvor: TV Pančevo

Related posts

Dok Zelenović skuplja jeftine političke poene, građani ispaštaju: Gradonačelniku Šapca životi najstarijih na poslednjem mestu

Jelena Belić

Akcija preventivnih pregleda u MZ „Tesla“

Nikoleta Dragaš

„Vatreno oko“ obradi 1.000 uzoraka dnevno, rezultat za 5 sati

Jelena Belić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija