26. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Stefanović: Pretnje neće proći

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Nebojša Stefanović ocenio je  da skandalozno obraćanje jednog od lidera Savez za Srbiju Boška Obradovića ispred Ustavnog suda Srbije pokazuje koliko malo misle o Srbiji, njenoj dobrobiti i stabilnosti, i koliko malo razmišljaju i vode računa o vladavini prava oni koji su okupljeni oko Đilasove koalicije.

„Nažalost, čuli smo pretnje sudijama Ustavnog suda da će njihova imena biti čitana svakoga dana, da će te ljude izlagati mržnji, jer rade svoj posao, i pretnje da moraju da donose odluke kakve se sviđaju Bošku Obradoviću. Prete im da će u svakom suprotnom slučaju biti krivično proganjani kada Obradović jednoga dana dođe na vlast, gonjeni, zlostavljani i da će na ko zna koji način da im se čini neko zlo. To pokazuje dokle su sve spremni da idu i šta su sve spremi da rade samo da bi ostvarili svoje političke ciljeve – povratak u fotelje i da se dočepaju narodne kase“, rekao je Stefanović.

Izvor: Tanjug

Foto: tanjug

Related posts

O čemu će se razgovarati s predstavnicima DFC kad dođu u Srbiju?

Jasmina Petkovic

Vučić i Brnabić sa zdravstvenim radnicima o korona virusu

Jelena Belić

Milenko Jovanov: Zahvaljući Vučiću četiri petine država nije priznalo lažnu državu Kosovo

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija