21. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vesti

Muzika i Bela Crkva – dve velike ljubavi Dragana Stana

Letnja sezona na belocrkvanskim jezerima protiče u uobičajenom druženju sa turistima, ali i Belocrkvanima koji ugrabe po koji slobodan trenutak da se ohlade i zaplivaju. Jedan od kurioziteta letnje sezone na Glavnom jezeru je i iskusni muzičar Dragan Stan koji svom gradu poklanja ono što mu je u srcu, a to su lepe i romantične note.

Turisti koji po prvi put dolaze na Glavno belocrkvansko jezero imaju isti komentar – ovde je divno, kao na moru, dok oni koji su već zaljubljenici u Belu Crkvu i jezera kažu – dolazimo ovde svake godine, prelepo je i nastavićemo da dolazimo. Posebno ističu da prelepi ambijent dodatno oplemenjuju gitara i glas našeg sugrađanina Dragana, i zahvaljuju mu se na uživanju koje im je pružio. I Belocrkvani ističu da se ponose velikim srcem i toplom dušom ovog iskusnog muzičara, koji godinama unazad svom gradu daruje ljubav kroz muziku i pesmu.

Belocrkvanska jezera su tokom letnje sezone ispunjena velikim brojem posetilaca. U Belu Crkvu pristižu turisti svih generacija. Bogat turistički sadržaj i odličan provod, sve to Belocrkvanska jezera čini idealnom destinacijom za odmor u toku toplih letnjih dana.

Izvor: BC info

Foto: BC info

Related posts

MZ Centar pomaže osnovcima za prijemni ispit

Mica Milakov

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje ukidanje Studija B sa Total TV

Aleksandra Miloševska

Fudbaleri „Borca“ iz Sakula odigrali prvu pripremnu utakmicu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija