26. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija

Ivana Vučićević: Skandalozne presude Višeg suda, Đilas odlukama sudija postao „nedodirljiv“

Ova odluka pokazuje da je Srbija zemlja čuda u kojoj sud, umesto daobezbedi pravdu, građanima servira nepravdu i naređuje necivilizacijskez abrane.

Presuda Višeg suda u Beogradu da Informeru zabrani da piše o Draganu Đilasu nije samo skandalozan, već i licemeran pokušaj sudija biranih u vreme njegove vlasti i pustošenja Srbije, da zabrane slobodug ovora i izražavanja.

Sud je Dragana Đilasa ovom presudom proglasioa važnijim od svakog drugog građanina Srbije, političara, ministara,premijera i predsednika, jer sudovima u Srbiji ne smeta kada se oĐilasovim medijima o njima govore najstrašnije laži i seju pretnje, čaki  smrću. Sud je Đilasa proglasio važnijim i od samog Boga, jer je i njega, u Đilasu bliskim medijima dozvoljeno blatiti, dok je Đilas od danas nedodirljiv. To što donose skandalozne presude i zabrane,slobodnim medijima u Srbiji, neće im proći.

Izvor: Studio B

Foto: Studio B

Related posts

SNS Vršac : Najoštrije osuđujemo vandalske činove usmerene ka destabilizaciji države

Mica Milakov

Vučić sa Fabricijem o evropskom putu Srbije i dijalogu

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić je rekao da se nada da će srpsko-britanski odnosi dostići nivo istinskog partnerstva.

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija