20. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Hronika Vesti

„BMW“ pančevačkih registracija sleteo u reku Lim, traga se za detetom

Porodica iz Pančeva kojoj se sinoć dogodila teška nesreća kod Prijepolja, kada je otac sa dvoje dece kolima sleteo u Lim iz zasad neutvrđenih razloga, u taj kraj Srbije došla je na odmor.

Oni su prethodnih dana boravili u okolini Nove Varoši, a otac i dvoje dece juče rešili da odu do Prijepolja, da malo vide i taj grad i obiđu tamošnje znamenitosti. Nesreća im se dogodila u povratku.

Auto je sa ocem i dva sina sleteo u Lim. Otac i jedno dete uspeli su da se spasu a za drugim dečakom se traga. Ovog jutra očekuje se dolazak ronilaca Žandarmerije koji na površinu treba da izvuku auto iz reke Lim. Paralelno, traje i potraga za drugim dečakom.

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć oko 22 sata, nedaleko od mesta Drenova kod Prijepolja, putničko vozilo u kojem su se nalazili otac i dvoje maloletne dece sleteo je u reku Lim.

Tom prilikom otac i jedno dete uspeli su da se izvuku iz auta i izađu na kopno, dok se za drugim detetom traga. Prema saznanjima, vozilo je marke „BMW“ pančevačkih registarskih oznaka. Na licu mesta su policija i pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice.

Foto: mup.rs

Related posts

Obeležena Velika Gospojina – slava Grada Pančeva

Mica Milakov

Sudar teretnog voza i „škode“ na pruzi Novi Sad – Pančevo, vozač povređen

Jasmina Petkovic

Vučić naložio VBA da istraži moguću špijunsku aferu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija