21. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

GO SNS Šabac: Zelenović gleda na koga će da svali krivicu za eksploziju zaraze u Šapcu

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac konstatuje da je Nebojša Zelenović u strahu od onoga što je učinio u Šapcu, u potpunosti izgubio dodir sa realnošću. Samo tako se može objasniti njegova najava tužbe protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

U strahu od lične odgovornosti, pre svega krivične, pošto morala nema pa ni moralna odgovornost ne može biti tema, Nebojša Zelenović gleda na koga će da svali krivicu za eksploziju zaraze u Šapcu, za koju je lično odgovoran. I da, tačno je da je vanrednu situaciju u Šapcu uveo pre svega iz političkih razloga, kako bi odložio ponavljanje izbora na 27 biračkih mesta i svoj konačni odlazak sa vlasti.

Broj zaraženih počeo je rapidno da raste tek posle toga i to pre svega zahvaljujući činjenici da se Zelenović čak tri puta oglušio o upozorenja zavoda da pooštri mere u gradu. Ali njemu je bilo važnije da se dodvori Draganu Đilasu i Zoranu Lutovcu održavanjem sednice Glavnog odbora Demokratske stranke u Šapcu, samo dva dana posle upozorenja zavoda. I sad su mu je kriv Vučić.

Od Aleksandra Vučića Nebojša Zelenović je mogao mnogo toga da nauči. I kako se radi za narod, i kako se vlada pošteno i kako se voli Srbija. Umesto da mu bude primer, Aleksandar Vučić je Zelenoviću meta. Pa nije Vučić na vlasti u Šapcu 20 godina, nego Nebojša Zelenović i Dušan Petrović. A kad se protiv njih podnesu tužbe, odgovaraće bar toliko godina koliko su vladali, krali i na kraju od Šapca napravili žarište virusa.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac podseća Zelenovića da je za situaciju u Šapcu kriv on sam i lokalni krizni štab kojim komanduje, a ne Aleksandar Vučić.

I posledice za to će morati da snosi, čim se sprovede izborna volja naroda i Srpska napredna stranka preuzme vlast u Šapcu.

GO SNS Šabac

Izvor: GO SNS šabac

Fono. sns.org.rs

Related posts

Pavićević i Jovović obišli manastir Svetih Arhangela

Mica Milakov

Ljajić: Ministarstvo neće oduzimati licence agencijama, rešenje za 10 dana

Bojana Kecic

Ruski roman „Lavr“ ovonedeljna preporuka Dejana Bosnića

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija