20. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Vulin: I ova „Slobodna skupština“ trajaće dok Đilas ne odluči drugačije

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin danas je prokomentarisao formiranje takozvane „Slobodne skupštine“.

Vulin je istakao da niko više i ne može da pobroji razne forume, saveze i skupštine koje je Đilas osnivao, pa ih se kasnije odrekao.

– Niko ne može da nabroji sve one frontove, forume, saveze, skupštine koje je osnovao, pa ih se odrekao Đilas i njegovi zaposleni iz Saveza za Srbiju.

Uvek isti intelektualci, profesori, novinari, naprave nešto što traje samo dok Đilas ne odluči drugačije – naveo je Vulin.

Lider PS-a je upitao da li se danas neko seća takozvanih ekspertskih timova i Ugovora sa narodom, dodavši da svi ti savezi, ugovori, forumi i skupštine traju dok Đilas ne odluči drugačije.

Vulin je konstatovao da je suština i ove takozvane „Slobodne skupšrine“- vlast bez izbora.

„Da li se još neko seća takozvanih ekspertskih timova koje su izvikali na ulici, pa Ugovora sa narodom koga su se potpisnici držali samo do bolje ponude. Uvek isti ljudi, uvek isti nalogodavac i uvek ista želja – vlast bez izbora“, kazao je Aleksandar Vulin predsednik Pokreta socijalista.

Foto: mod.gov.rs

Related posts

Vučić svečano otvorio Lidl! Predsednik poručio: Ovo nisu obične prodavnice, lepše izgleda nego u Bugarskoj

Nikoleta Dragaš

Maja Vitman: Ima novca za novu zgradu ZZJZ

Luka Tešanović

„Srpska Sparta” protiv narkomanije na tribini u Glogonju

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija