6. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

VUČIĆ: U razgovorima smo sa zemljom koja je završila sa testiranjem vakcine- Nadam se da ćemo je imati pre kraja godine, to bi bio spas za Srbiju

Predsednik Aleksadnar Vučić saopštio je danas da su u toku razgovori sa jednom zemljom koja je završila sa testiranjem vakcine protiv virusa korona, te izrazio nadu da bismo mogli da imamo tu vakcinu do kraja godine.

– Jedna važna vest, mi smo u razgovorima sa jednom zemljom koja je završila vakcinu i koja već na ugroženoj populaciji i posebno predviđenoj populaciji, ne testira već daje vakcinu, jer je završila sa testiranje – rekao je Vučić novinarima u Beogradu.

Zato je izrazio nadu da pre kraja godine možemo da imamo tu vakcinu.

To bi bio spas za Srbiju, za našu ekonomiju i sve ostalo – rekao je Vučić.

FOTO: TANJUG/ZORAN ŽESTIĆ

Na pitanje o vakcini protiv koronavirusa, Vučić kaže da ne može da kaže koja zemlja je proizvela vakcinu, ali da će uskoro biti potpisan protokol o saradnji sa ovom zemljom.

– Nadam se da će to biti što pre, time bismo se spasili i gledaćemo da budemo među 30 zemalja koje su prve dobile vakcinu. Imaću više informacija u narednim nedeljama – rekao je Vučić.

Related posts

Košarkaši „Zvezde“ slavili u neizvesnom derbiju

Nikoleta Dragaš

Afera „Krišan“. Više tužilaštvo : „Zaboravila na 64 miliona“. Pa šta?

Mica Milakov

Slavko Stanišić gost emisije „Intervju“

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija