3. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Srbija Vesti

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje napade na novinare i medijske radnike

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje napade na novinare i medijske radnike koji se ponavljaju, pa čak i povećavaju na demonstracijama koje danima u Beogradu organizuju pristalice Dragana Đilasa, razularene horde, strane službe, kriminalci i narko dileri.

Javno osuđujemo napad na novinare bez obzira iz koje redakcije dolaze i pozivamo nadležne organe da procesuiraju nasilnike koji u jednoj koordinirajoj akciji divljaju, razbijaju i prebijaju novinare u Beogradu, ali i drugim gradovima u Srbiji.

 

Pozivamo i strukovna udruženja da reaguju i osude ovo stravično nasilje čiji smo svedoci danima. Sada su u i novinari krivi Đilasu, huliganima, kriminalcima koji šalju sramotne slike u svet, pokušavajući da destabilizuju Srbiju i smatramo da je situacija užasno napeta i da je pitanje momenta kada će neko izgubiti život. Svi zajedno, kao struka, treba da stanemo zajedno i osudimo nasilje nad novinarima koji kao i policajci rade svoj posao i ne zaslužuju da budu prebijani zbog toga.

Related posts

Vučić i Čakrabarti: Odlični ekonomski rezultati Srbije

Zorana Stekovic

Nastavljeno suđenje Radovančevu – saslušan otac ubijene Biljane

Nikoleta Dragaš

U samoizolaciji 770 Južnobanaćana

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija