29. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Padobranska beretka za ministra Vulina

FOTO: mod.gov.rs

Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas pripadnike 63. padobranske brigade na vojnom aerodromu „Narednik-pilot Mihajlo Petrović“ u Nišu, gde mu je u znak zahvalnosti za sve što je urađeno za pripadnike 63. padobranske brigade i tu jedinicu komandant brigade pukovnik Nenad Zonić, u ime svih pripadnika, poklonio crvenu beretku padobranaca.

Prema rečima ministra Vulina, pripadnici 63. padobranske brigade u sklopu svojih redovnih aktivnosti i obuke danas su izveli jedan od najzahtevnijih skokova sa visine od 4.000 metara.

– Uspešno su se prizemljili u zadatu padobransku prostoriju i pokazali da su sa uspehom završili ovaj segment padobranske obuke. Svi pripadnici 63. padobranske brigade neprekidno se obučavaju, to im je omogućeno jer imaju dovoljno letelica koje mogu da koriste, imaju najsavremeniju opremu, najsavremenije i najmodernije padobrane koji postoje na tržištu. Sve što može da se plati malo je i nije skupo kada vidite na koji način se koriste i koliko su naši ljudi obučeni, spremni i sposobni da izvrše baš svaki zadatak koji se postavlja pred njih. Svi pripadnici 63. padobranske brigade se svakodnevno obučavaju i uvek su spremni da ispune svaki zadatak – naglasio je ministar odbrane.

 

Related posts

HEROJ : Radnik Higijene pokušao da spase jutrošnje žrtve napada psa, pa se srušio zid na njega!

Mica Milakov

Akcija „Građani, oprez! Čuvajte svoju imovinu!“ na Zelenoj pijaci

Nikoleta Dragaš

“Lice nacije” – Nikola Pejaković o teškim trenucima u životu, duhovnosti, pandemiji

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija