28. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

MONSTRUOZNI DOGOVORI! EVO ŠTA ZA VEČERAS PLANIRAJU HULIGANI: Ponesite benzin, palite policajce!

FOTO: tanjug.rs

Učesnici nasilnih protesta su prethodne dve večeri napadali policajce koji su štitili državne institucije. Hulgani koji se dogovaraju putem društvenih mreža za večeras planiraju monstruozne napade na policiju.

Naime, pored rušenja Beograda i prebijanja policajaca, huligni nameravaju za večeras da na proteste ponesu benzin i da zapale policajce.

U jednoj prepisci huligani kažu:

„Ajde braćo, ponesite oružje, baklje, benzin, palite, rušite, lomite. Ponesite macole da bolje razbijate šlemove, čekiće, metalne lagere sa dobrim praćkama“.

Dogovaraju se da kupuju puške na vodu, a da umesto vode sipaju benzin i d atako pale policajce.

Ovo su namere za večeras koje planiraju huligani, koje Dragan Đilas i iz ostali iz opozicije zajedno sa svojim nezavisnim ekspertima, novinarima i ostalim stručnjacima, nazivaju mirnim i finim demonstrantima i zbog kojih satanizuju policajce.

A evo kako je to juče izgledalo i da li je policija bila tolerantna i prinuđena da reaguje na horde huligana koji su policajce zasipali kamenicama, bakljama i suzavcem.

Pink.rs

Related posts

Konkurs za upis u vojne škole otvoren do 15. marta

Zorana Stekovic

Od danas „Pantransport“ prevozi Pančevce

Nikoleta Dragaš

Otvoreno savremeno odeljenje Hemodijalize u Opštoj bolnici Pančevo

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija