28. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Sramotne pretnje novinarki Informera Milici Dakić: Direktno joj crtaju metu na čelo!

FOTO: informer.rs

Novinarki dnevnog lista Informer Milici Dakić, danas su posle konferencije za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića stigle sramotne pretnje na društvenim mrežama

I sve zato što je na konferenciji za medije pitala predsednika Srbije kako komentariše reakcije hrvatskih političara na dešavanja u Beogradu?

Drugi korisnik društvenim mreža, našoj novinarki je napisao da će joj „je*ati mater“ i svima „koji podržavaju Vučića“, te da će ostati bez posla čim se promeni vlast.

Printscreen

Na ovaj način crta se direktna meta na čelo novinarki našeg lista, kao i svim novinarima koji savesno i profesionalno obavljaju svoj posao.

Naši novinari svakodnevno su izloženi pretnjama, maltretiranju i šikaniranju od strane dela opozicionih lidera koji ih izbacuju i vređaju na konferencijama za medije, a ta mržnja se svakodnevno preliva i na društvene mreže.

Naša novinarka ove pretnje prijavila je Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, a pretnje će prijaviti i Udruženju novinara Srbije i drugim strukovnim udruženjima.

Printscreen

Nedosputivo je da iko sebi dozvoljava da vređa, preti i zastrašuje novinarima samo zato što obavljaju svoj posao. 

Related posts

Stefanović: Obradović pomešao Vučića sa Jeremićem, Đjilasom

Zorana Stekovic

Rakovica organizuje Humanitarni dečji sajam za Sofiju

Nikola Miloševski

Vučić odbojkašicama: Hvala za medalju i još bolji ugled Srbije

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija