3. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

SNS Šabac: Napadnute prostorije stranke prošle noći

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu užasnut je klimom koju u društvu stvaraju pristalice političkih struktura poraženih na lokalnim izborima 21. juna u našemgradu.

 

U nemogućnosti da prihvate činjenicu da je Srpska napredna stranka imala 12.000 glasovaviše, smatraju da je isključivo nasiljem i zastrašivanjem moguće prekrojiti izbornu volju Šapčana.

Tako su u noći između utorka i srede, kamenovane prostorije Srpske naprednes tranke u centru Šapca, pri čemu je pričinjena materijalna šteta. Pitamo se da li je ovaj bezumničin odgovorna presudu Upravnog suda u Novom Sadu dana  27  biračkih mesta u Šapcu budu ponovljeni izbori?

 

Šapčanisu 21. juna jasno rekli šta misle o politicikoj aje ovaj grad prekra jaladve decenije. Sada ova ubedljivo poražena grupa, umesto da raspiše ponavljanje izborana 27 biračkih mesta, pokušava da prekroji volju Šapčana, oglušujućise o Zakon, pretnjama, klevetama, ucenama, ali i kamenicama.

 

Podsećamo sve učesnike političkog života u Šapcu da je jedino mesto na kojem je moguće pošteno i demokratski promeniti vlast, odnosno da ti sud o radu političara, biračko mesto, a ne ulica. U Šapcu su građanipre 17 dana dali svoj sud.

Zahtevamo od nadležnih da u što hitnijem roku reaguju, pronađu i privedu pravdi počinioce ovog bezumnog i sramnog čina. Apelujemo na državne organe da učine sve da se ovakvim pojavama stane naput.

 

GO SNS Šabac

 

Related posts

Preminuo Branko Stefanović, otac ministra policije

Nikola Miloševski

Pančevačke škole posetio zamenik pokrajnskog sekretara za obrazovanje Milan Kovačević

Nikola Toadjer

Zašto tužilaštvo ne reaguje na nasilje Boška Obradovića? Martinović i Božićeva počeli štrajk glađu!

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija