29. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

SNS Šabac: Napadnute prostorije stranke prošle noći

FOTO: sns.org.rs

FOTO: sns.org.rs

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu užasnut je klimom koju u društvu stvaraju pristalice političkih struktura poraženih na lokalnim izborima 21. juna u našemgradu.

 

U nemogućnosti da prihvate činjenicu da je Srpska napredna stranka imala 12.000 glasovaviše, smatraju da je isključivo nasiljem i zastrašivanjem moguće prekrojiti izbornu volju Šapčana.

FOTO: sns.org.rs

Tako su u noći između utorka i srede, kamenovane prostorije Srpske naprednes tranke u centru Šapca, pri čemu je pričinjena materijalna šteta. Pitamo se da li je ovaj bezumničin odgovorna presudu Upravnog suda u Novom Sadu dana  27  biračkih mesta u Šapcu budu ponovljeni izbori?

 

Šapčanisu 21. juna jasno rekli šta misle o politicikoj aje ovaj grad prekra jaladve decenije. Sada ova ubedljivo poražena grupa, umesto da raspiše ponavljanje izborana 27 biračkih mesta, pokušava da prekroji volju Šapčana, oglušujućise o Zakon, pretnjama, klevetama, ucenama, ali i kamenicama.

 

Podsećamo sve učesnike političkog života u Šapcu da je jedino mesto na kojem je moguće pošteno i demokratski promeniti vlast, odnosno da ti sud o radu političara, biračko mesto, a ne ulica. U Šapcu su građanipre 17 dana dali svoj sud.

FOTO: sns.org.rs

Zahtevamo od nadležnih da u što hitnijem roku reaguju, pronađu i privedu pravdi počinioce ovog bezumnog i sramnog čina. Apelujemo na državne organe da učine sve da se ovakvim pojavama stane naput.

 

GO SNS Šabac

 

Related posts

Dan sećanja na Rome stradale u Drugom svetskom ratu

Nikoleta Dragaš

Inficirano 295 osoba, preminulo još 9 pacijenata

Nikoleta Dragaš

Pavlov :Normalizacija saobraćaja od nedelje, neće nas ucenjivati neformalna „grupica“ vozača. Iza protesta stoji politika !

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija