23. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Politika Vesti

SNS Južni Banat: Osuda bezumnog napada na Skupštinu Srbije

Srpska napredna stranka Južnobanatskog okruga najoštrije osuđuje sinoćnji bezumni napad huligana na Skupštinu Republike Srbije, službenike Ministarstva unutrašnjih poslova, vatrogasce, medicinske radnike i imovinu Grada Beograda.

Obesni i bahati huligani, predvođeni ultradesničarem Srđanom Nogom, a insirisani konstantnim izlivima mržnje i pozivima na nerede preko televizije N1, koje režiraju saradnici Dragana Đilasa, Mlađan Đorđević i vladika Grigorije, nasilno su upali u Skupštinu Srbije, pripadnike MUP gađali kamenicama, palili imovinu Grada Beograda i sprečavali vatrogasce i medicinske radnike da rade svoj posao.

Sinoćnje divljanje na ulicama Beograda dokazuje da ove opozicione grupacije žele anarhiju u Srbiji i da je nasilje, u cilju urušavanja institucija i destabilizacije Srbije, njihova jedina politika. Sve viđeno, dokazuje da je njihova takozvana “briga za građane” samo velika šarena laža.

SNS Južnog Banata očekuje od nadležnih organa da hitno procesuiraju odgovorne za kršenje javnog reda i mira, za izazivanje i širenje panike među građanima, ali i zbog ugrožavanja ljudskih života usled epidemije Kovid-19.

Related posts

IZBORNI DAN NA RTV PANČEVO, BUDITE UZ NAS

Branislava Grčić

Počelo suđenje poslaniku Miroslavu Aleksiću po tužbi Andreja Vučića

Nikoleta Dragaš

Grenel: Vučić je težak pregovarač, bori se za srpski narod

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija