22. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Ekonomija Vesti

Ističe rok za prijavu na NIS-ov konkurs “Zajednici zajedno“

FOTO: nis.rs

Konkurs koji je kompanija NIS raspisala u okviru programa „Zajednici zajedno“ za prijavu ovogodišnjih projekata u lokalnim samoupravama, ističe 10.07. u 16 časova, a rezultati konkursa biće objavljeni do 21. septembra 2020. godine.

Sredstva u iznosu od 114,5 miliona dinara NIS je namenio za finansiranje projekata koji su usmereni na unapređenje bezbednosno-informacionih sistema i digitalizaciju nastavnog procesa u obrazovnim ustanovama u 12 partnerskih gradova i opština koji su obuhvaćeni programom „Zajednici zajedno 2020“: Beograd, Novi Sad, Požarevac, Niš, Čačak, Zrenjanin, Pančevo, Kikinda, Kanjiža, Novi Bečej, Srbobran i Žitište.

Ove godine program „Zajednici zajedno“ kompanija NIS realizuje uz podršku Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Do sada je kroz ovaj program društvene odgovornosti NIS uložio  više od milijardu dinara u realizaciju preko 950 projekata koji su doprineli unapređenju kvaliteta života građana širom Srbije.

 

 

Related posts

Humanitarni bazar u Kovinu za pomoć Lani Bulatović

Nikoleta Dragaš

Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Kine Li Mančanga

Zorana Stekovic

Otvaraju se granice za Srbiju 1. jula?

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija