25. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Kultura Najvažnije Vesti

Gradska biblioteka u kovid režimu

Ljubitelji pisane reči mogu da posećuju Gradsku biblioteku Pančeva i  uzimaju knjige na čitanje. Biblioteka radi svakog radnog dana od 9 do 16 sati, a iz ove ustanove mole članove da se pridržavaju svih mera koje je propisala Vlada Republike Srbije.

 

Gradska biblioteka Pančeva preduzela je sve mere zaštite u cilju smanjivanja širenja zarazne bolesti COVID-19. U skladu sa ovim  Biblioteka je od 27. aprila ponovo počela  sa radom, istakao je Dejan Bosnić  direktor Gradske biblioteke Pančeva.

Direktor Biblioteke je dodao da su mere uvedene u cilju zaštite pre svega korisnika, a potom i samih radnika biblioteke.

Radi smanjenja fizičkog kontakta postoji mogućnost razmene informacija mejlom, a direktan pristup samim odeljenjima nije dozvoljen. Gradska biblioteka Pančeva će raditi svakog radnog dana od 9 do 16 sati, a Pančevci će moći da uzimaju omiljene naslove tokom celog leta.

 

Related posts

Koronavirusom zaraženo još 325 ljudi, osmoro preminulo

Nikola Miloševski

CG otvorila prelaze,SRB van spiska za ulazak bez karantina

Nikoleta Dragaš

U pančevačkoj bolnici 91 pacijent

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija