23. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Kultura Najvažnije Vesti

Gradska biblioteka u kovid režimu

Ljubitelji pisane reči mogu da posećuju Gradsku biblioteku Pančeva i  uzimaju knjige na čitanje. Biblioteka radi svakog radnog dana od 9 do 16 sati, a iz ove ustanove mole članove da se pridržavaju svih mera koje je propisala Vlada Republike Srbije.

 

Gradska biblioteka Pančeva preduzela je sve mere zaštite u cilju smanjivanja širenja zarazne bolesti COVID-19. U skladu sa ovim  Biblioteka je od 27. aprila ponovo počela  sa radom, istakao je Dejan Bosnić  direktor Gradske biblioteke Pančeva.

Direktor Biblioteke je dodao da su mere uvedene u cilju zaštite pre svega korisnika, a potom i samih radnika biblioteke.

Radi smanjenja fizičkog kontakta postoji mogućnost razmene informacija mejlom, a direktan pristup samim odeljenjima nije dozvoljen. Gradska biblioteka Pančeva će raditi svakog radnog dana od 9 do 16 sati, a Pančevci će moći da uzimaju omiljene naslove tokom celog leta.

 

Related posts

Izložba jedinstvenih šešira i kapa „100 godina kao i uvek”

Jelena Obradović

Borković potvrdio učešće na 53. Srbija reliju

Katarina Popović

Opština Alibunar podelila sugrađanima maske i rukavice

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija