4. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Sport Srbija Vesti

Batez posetio kamp „Dejan Brđović“

Vladimir Batez i Dejan Brđović su bili veliki prijatelji. Nekada su delili sobu, dok su igrali odbojku u Crvenoj zvezdi i dok su branili boje Jugoslavije na Olimpijskim igrama u Atlanti. Osvojili su mnogo medalja i njihova imena su zlatnim slovima ispisana u istoriji srpskog sporta. Bili su nerazdvojni do 2015. kada je sa nepunih 50 godina prerano preminuo Brđović. A da se njegovo ime pamti i dalje,između ostalih pobrinuo se i Vladimir Batez i Brđovićeva porodica, ćerka Ana, sin  Aleksa i supruga Jelena, koji su nastavili da organizuju odbojkaški kamp za talentovane odbojkaše i odbojkašice, koji nosi naziv legendarnog preminulog odbojkaša.
Batez je promoter kampa, koji je ove godine proslavio 21 godinu rada, a održava se na planini Divčibare.
– Hvala svima koji podržavaju kamp, jer da nije njihove pomoći teško da bi opstali da radimo na ovako visokom nivou. Puno je trenera angažovano, talentovani odbojkaši i odbojkašice su puno pozitivnih utisaka, ali im čestio i nije lako. Takođe pratimo i instrukcije Vlade Srbije i dopise iz Ministarstva sporta i pridržavamo se upustava oko mera zaštite, kada su treninzi u sali i na otvorenom u pitanju. Vlada Batez je ove godine držao i treninge na kampu, pokazao je da može lagano da igra i dalje ovaj lepi sport. Hvala mu na savetima. Idemo dalje, nadam se da nas tata negde odozgo prati i da je ponosan na sve nas – istakla je Ana Brđović, ćerka našeg asa, koja obavlja funkciju direktora kampa.

Related posts

Zorana Mihajlović osudila novi napad na decu predsednika Srbije

Bojana Kecic

Nova sportska igrališta na Sodari

Branislava Grčić

Bronza u Splitu za osnovce iz Omoljice

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija