22. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Sport Srbija Vesti

Batez posetio kamp „Dejan Brđović“

FOOT: printscreen/rtvpancevo.rs

Vladimir Batez i Dejan Brđović su bili veliki prijatelji. Nekada su delili sobu, dok su igrali odbojku u Crvenoj zvezdi i dok su branili boje Jugoslavije na Olimpijskim igrama u Atlanti. Osvojili su mnogo medalja i njihova imena su zlatnim slovima ispisana u istoriji srpskog sporta. Bili su nerazdvojni do 2015. kada je sa nepunih 50 godina prerano preminuo Brđović. A da se njegovo ime pamti i dalje,između ostalih pobrinuo se i Vladimir Batez i Brđovićeva porodica, ćerka Ana, sin  Aleksa i supruga Jelena, koji su nastavili da organizuju odbojkaški kamp za talentovane odbojkaše i odbojkašice, koji nosi naziv legendarnog preminulog odbojkaša.
Batez je promoter kampa, koji je ove godine proslavio 21 godinu rada, a održava se na planini Divčibare.
– Hvala svima koji podržavaju kamp, jer da nije njihove pomoći teško da bi opstali da radimo na ovako visokom nivou. Puno je trenera angažovano, talentovani odbojkaši i odbojkašice su puno pozitivnih utisaka, ali im čestio i nije lako. Takođe pratimo i instrukcije Vlade Srbije i dopise iz Ministarstva sporta i pridržavamo se upustava oko mera zaštite, kada su treninzi u sali i na otvorenom u pitanju. Vlada Batez je ove godine držao i treninge na kampu, pokazao je da može lagano da igra i dalje ovaj lepi sport. Hvala mu na savetima. Idemo dalje, nadam se da nas tata negde odozgo prati i da je ponosan na sve nas – istakla je Ana Brđović, ćerka našeg asa, koja obavlja funkciju direktora kampa.

Related posts

NAJNOVIJA VEST: Vlada pooštrava mere

Mica Milakov

Zbog radova nova trasa gradske linije broj 14

Zorana Stekovic

Vučić i Brnabić s kineskim stručnjacima, predsednik se obraća naciji u 18 sati

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija