1. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Žene iz “Zlatne Jabuke” organizovale humanitarnu akciju za svoju članicu

Foto: RTV Pančevo

U organizaciji udruženja “Zlatna Jabuka” održana je humanitarna akcija “Svrati na kaficu”. Prikupljena sredstva biće upotrebljena za pomoć oboleloj članici ovog udruženja.

U Jabuci je na platou ispred Doma kulture “Kočo Racin” upriličena manifestacija “Svrati na kaficu!”. Organizator ove manifestacije, koja postaje svojevrsna tradicija, je Udruženje žena „Zlatna jabuka“, a prema rečima predsednice Slađane Bogdanović osnovni cilj ovog okupljanja je humane prirode.

 

Da je društvena odgovornost i afirmacija seoskih žena prioritet ovog udruženja osnovanog 2016. godine potvrđuje i saradnja sa udruženjima žena iz drugih mesta. Svojim prisustvom celokupan događaj uveličali su brojni gosti, među kojima su i članice Udruženja žena “Pančevke” i “Etno kutak” iz Kačareva. Tradicionalno, akcije žena “Zlatna jabuka” podržavaju Mesna zajednica Jabuka i grad Pančevo.

 

U narednom periodu biće organizovana radionice dekupaža i svile po kojima je ovo udruženje poznato . U planu je i organizovana prodaja rukotvorina koje žene Jabuke izrađuju. Danas započeta humanitarna akcija se nastavlja  , a mi pozivamo sugrađane da se uključe.

Related posts

U toku obnova rumunske pravoslavne crkve u Dolovu

Nikola Miloševski

Ilinden – slava svih Makedonaca

Aleksandra Miloševska

Ljudi budite odgovorni: Nepoštovanje samoizolacije u Kovinu i S. Palanci

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija