4. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Pančevo Vesti

Nagrađeni najbolji učenici

Grad Pančevo je i ove godine nastavio dugogodišnju tradiciju nagrađivanja najboljih maturanata srednjih škola. Iz budžeta grada izdvojena su sredstva u iznosu od 650.000 dinara za dobitnike diplome „Vuk Karadžić“ i priznanje „Učenik generacije“, odnosno 12.000 za pojedinačnu nagradu.

Od 54 nagrađenih maturanata 49 su dobitnici diplome „Vuk Karadžić“, 7 su dobitnici diplome „Vuk Karadžić“ i pohvale „Učenik generacije“, a četvoro su „Učenici generacije“. Nagrade je maturantima  svečano uručio gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov.

Grad je takođe ove godine, srednjim školama uplatio sredstva u ukupnom novčanom iznosu od oko 90.000 dinara za kupovinu poklon knjiga. Ove knjige su maturantima podeljene na završnim svečanostima u njihovim školama.

Zbog preporučenih mera Vlade Srbije u zaštiti od virusa korona ove godine u sali nisu bili roditelji i nastavnici već samo nagrađeni maturanti. Muzički program ovom prilikom izveli su učenici i nastavnici Muzičke škole Jovan Bandur“.

 

Related posts

HITAN SASTANAK DRŽAVNOG VRHA! Vučić sa najbližim saradnicima o HARADINAJEVOJ OSTAVCI!

Mica Milakov

Predavanje vozačima traktora: „Budi pravi domaćin! Vozi bezbedno!“

Nikoleta Dragaš

Otvoren konkurs grada Vršca za programe socijalne i zdravstvene zaštite

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija