2. jula 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

GO SNS Šabac: Zelenović bi da prekroji izbornu volju građana

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac upozorava javnost na skandalozne pritiske koje Nebojša Zelenović vrši na članove izborne komisije, kako bi postigao prekrajanje izborne volje Šapčana i po svaku cenu pokušao da zadrži fotelju gradonačelnika.

Zelenović po nalogu Dušana Petrovića ne preza ni od najstrašnijih zloupotreba, pa tako od svojih članova biračkih odbora traži da promene ono što su već potpisali – da su izbori u Šapcu protekli bez nepravilnosti i u skladu sa izbornom procedurom.

Podsećamo, Zelenovića i njegove nalogodavce da je uvidom u 100 zapisnika sa biračkih mesta konstatovano da su prigovori zabeleženi na samo tri mesta, od kojih su na dva primedbe imali članovi biračkih odbora iz Srpske napredne stranke, dok je iz Zelenovićeve stranke zabeležena samo jedna primedba.

Takođe, podsećamo, sada već bivšeg gradonačelnika Šapca, da su izbore u našem gradu pratili brojni akreditovani domaći i strani posmatrači, kao i predstavnici stranih ambasada. Niko od njih nije imao nijednu primedbu na tok izbornog procesa.

Izbori su održani  u skladu sa zakonom, bili su slobodni i transparentni.  Na njima je jasno izraženom  voljom naroda pobedila Srpska napredna stranka, koja će sve pokušaje Nebojše Zelenovića da prekroji volju naroda sprečiti svim pravnim sredstvima.

Umesto uzaludnih pokušaja da zadrži vlast, Zelenović bi trebalo da se polako pakuje iz kabineta i instituciju upravljanja gradom prepusti onima koji su za to dobili poverenje naroda- srpskim naprednjacima.

GO SNS Šabac

 

Related posts

PISA zadaci umesto kombinovanog testa od 2022. godine

Aleksandra Miloševska

Vučić i Borel razgovarali o dijalogu Beograda i Prištine

Jasmina Petkovic

Svečano otvaranje Uskršnjeg bazara u četvrtak 18.aprila

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija