24. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Renoviran Dom penzionera u Kačarevu

Prostorije Udruženja boraca i penzionera Kačarevo renovirane su i svečano otvorene. Ovaj objekat bio je godinama u lošem stanju. Zahvaljujući Gradu Pančevu, uložena su značajna sredstva u njegovo renoviranje i sada je pristojno mesto za penzionerska okupljanja i druženja.

Nakon renoviranja prostorija Udruženja boraca i penzionera Kačarevo, veliki broj penzionera, članova ovog Udruženja, okupio se kako bi se družili i svečano proslavili uredjenje ovog prostora.

Udruženje penzionera Grada Pančeva podržalo je ovaj projekat i veruju da će renoviranje ovog Doma ulepšati druženje stalnih članova, ali i da će privući nove članove.

Član Gradskog veća zadužen za područje rada, zapošljavanja i socijalne politike Milenko Čučković kaže da Grad Pančevo ne zaboravlja svoje starije meštane, koji su ovaj grad zadužili.

Penzioneri ovog Doma poručuju da će se sada još više zabavljati i češće praviti razna okupljanja i proslave, pa pozivaju i ostale penzionere u Kačarevu da im se pridruže i postanu članovi ovog Udruženja, koje sada konačno ima pristojne uslove za te aktivnosti.

Foto: rtvpancevo

Related posts

Vrščani podržavaju nove mere

Katarina Popović

Kon: Korona virus kod nas usporava, labavije mere posle Uskrsa

Nikola Miloševski

Nastavlja se akcija preventivnih pregleda, dobar odziv na Tesli

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija