25. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Renoviran Dom penzionera u Kačarevu

Prostorije Udruženja boraca i penzionera Kačarevo renovirane su i svečano otvorene. Ovaj objekat bio je godinama u lošem stanju. Zahvaljujući Gradu Pančevu, uložena su značajna sredstva u njegovo renoviranje i sada je pristojno mesto za penzionerska okupljanja i druženja.

Nakon renoviranja prostorija Udruženja boraca i penzionera Kačarevo, veliki broj penzionera, članova ovog Udruženja, okupio se kako bi se družili i svečano proslavili uredjenje ovog prostora.

Udruženje penzionera Grada Pančeva podržalo je ovaj projekat i veruju da će renoviranje ovog Doma ulepšati druženje stalnih članova, ali i da će privući nove članove.

Član Gradskog veća zadužen za područje rada, zapošljavanja i socijalne politike Milenko Čučković kaže da Grad Pančevo ne zaboravlja svoje starije meštane, koji su ovaj grad zadužili.

Penzioneri ovog Doma poručuju da će se sada još više zabavljati i češće praviti razna okupljanja i proslave, pa pozivaju i ostale penzionere u Kačarevu da im se pridruže i postanu članovi ovog Udruženja, koje sada konačno ima pristojne uslove za te aktivnosti.

Foto: rtvpancevo

Related posts

Krizni štab Plandišta uveo nove mere, obavezno pročitajte

Mica Milakov

„Dizelka“ imala prvi trening na otvorenom, skoro 200 gledalaca

Mica Milakov

Svetski dan borbe protiv side: Tribina o prevenciji

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija