25. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Pančevo Vesti

Vera pobeđuje sve!

Mlada umetnica Ana Marija Franc bila je gošća emisije Panorama Pančeva na regionalnoj RTV Pančevo. Ovom prilikom pričala je o svojoj knjizi „Neverovatna blagodat“ koja je inspirisana životnom borbom njenog brata sa teškom bolešću.

Priča porodice Franc iz Pančeva teška je, ali inspirativna. Kako kaže Ana Marija, član ove sedmočlane porodice, suočili su se sa velikim životnim izazovima. Teška bolest Davida, njenog najstarijeg brata, ali i bolest majke Marije, naučili su je da je u životu najvažnija vera. Upravo ta vera nje i njene porodice pobedila je bolest, a njoj postala inspiracija za pisanje knjige.

Za sve one koji se trenutno nalaze u istom problemu, koji biju bitku sa bolešću, Ana Marija ima poruku.

Svoje obećanje da će nakon ozdravljenja brata deliti besplatno svoju knjigu po Srbiji, Ana Marija je ispunila. S obzirom da odlazi u Ameriku, 30 knjiga poklonila je pančevačkoj biblioteci. Borba njenog brata nije je inspirisala samo na pisanje knjige, već i na stvaranje muzičkih kompozicija.

Foto: rtvpancevo.rs

 

 

Related posts

Vučić i Merkel: Nemačka snažno protiv taksi

Zorana Stekovic

Vučić sa Skotom o bilateralnim odnosima, ekonomskoj saradnji i dijalogu Beograda i Prištine.

Jasmina Petkovic

Koronavirusom zaraženo još 227 osoba, preminulo dvoje

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija