19. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Izbori

Zukorlić: Napravićemo od Sandžaka regiju useljavanja

Foto: printscreen/spp.rs

Predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić rekao je na završnom predizbornom skupu u Novom Pazaru da bi Sandžak trebalo da postane regija koja povezuje, u kojoj vladaju mir i međusobna tolerancija i koji postaje „nukleus novog balkanskog jedinstva“.

Zukorlić je rekao da ono što je narod u Sandžaku izdržao prethodnih 30 godina ne bi izdržao niko, te da zato zaslužuje promene koje će doneti boljitak.

„Obećavamo da ćemo od Sandžaka, regije rekordne po iseljavanju za poslednjih stotinu godina, napraviti regiju useljavanja“, poručio je Zukorlić, koji je sve vreme dok je govorio prekidan povicima „muftija“, „muftija“, a to je prenela informativna služba SPP.

On je dodao da će Sandžak kao regija koja spaja biti izvor i čvorište regionalne stabilnosti i mira, mesto susreta, bogatstva različitosti…

Zukorlić je nosilac izborne liste „Muamer Zukorlić – Samo pravo – Stranka pravde i pomirenja i Demokratska partija Makedonaca“.

Related posts

Parović: Obnova ekonomije počinje od „antimafijaškog zakona“

Nikoleta Dragaš

SRS za otvaranje humanitarnog centra i na teritoriji Vojvodine

Katarina Popović

Pogledajte novi spot SNS! Nemojte ostati u prošlosti, glasajte za budućnost!

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija