29. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Izbori

Vučić: Spotovi su garancija da će program biti sproveden

Foto: facebook/buducnostsrbijeavucic

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić izjavio je  da kampanja liste koja nosi njegovo ime nije kampanja koja bi odgovarala predsedničkim izborima.

On je na takvu opasku voditeljke emisije Pravi ugao na RTV rekao da su oni koji su radili kampanju, i to, kako je istakao, pozitivnu, za listu koja nosi njegovo ime, zaključili da je sadržaj tih spotova, iako se dominantno spominje njegovo ime, ono što je rezultat rada te stranke i najbolja garancija za sprovođenje uspešnog programa i plana.

Na pitanje da li bi ovakvi spotovi više odgovarali kampanji za predsedničke izbore 2022. godine, Vučić je rekao da se na tim izborima verovatno neće kandidovati.

Na opasku da građanima fale informacije o mladim ljudima koji se najavljuju, Vučić je rekao da su se mladi uglavnom predstavljali svuda po lokalu.

„Mnogo je važnije od toga da li će da se pojavi neko od funkcionera, ja ili neko drugi – plan i program, rezultati koje smo postigli, na koje sam ponosan, kao i činjenica da smo vodili najčistiju kampanju. Niste mogli da čujete ružnu, nepristojnu, uvredljivu reč“, rekao je Vučić.

Veruje da su građani zadovoljni urađenim u proteklom periodu.

Related posts

VUČEVIĆ: Gradski odbor SNS u Pančevu najbolji u Srbiji

Mica Milakov

Država treba da garantuje otkupnu cenu poljoprivrednih proizvoda

Katarina Popović

Šešelj: Nikada nismo izneverili građane

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija