25. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Izbori

„Nek maske padnu“: Iskoristite najmoćnije oružje, izbore

Foto: printscreen/zelenastranka.rs

Koalicija „Nek maske padnu“ Zelena stranka – Nova stranka održala je  završni skup u centru Niša, saopšteno je iz ove koalicije uz napomenu da njihovi funkcioneri i aktivisti nisu želeli da rizikuju zdravlje Nišlije, pa je poslednja akcija u predizbornoj kampanji održana u centralnoj niškoj ulici, Obrenovićevoj, gde su sa građanima razgovarali predsednik Nove stranke Zoran Živković i lider Zelene stranke Goran Čabradi.

Kako je rekao predsednik Nove stranke Zoran Živković, kampanju simboličnim skupom završava u Nišu, ne samo zato što je on iz Niša, već zato što je to grad gde je započeta borba protiv autoritarne vlasti 90-tih i i poručio građanima Srbije da je vreme da se, svi zajedno, razračunaju i sa, kako je rekao, autokratskom vlašću Aleksandra Vučića,za koga tvrdi da punih 8 godina vuče Srbiju u ponor siromaštva, očaja, kriminala i korupcije.

“Da bi država Srbija bila zdrava, da bismo imali čistu vodu, vazduh, zdrave ljude, neophodno je da u nedelju izađete na izbore, dobro razmislite, uzmete olovku i zaokružite broj 18 – Nek maske padnu“, poručio je Živković.

Lider Zelenih Goran Čabradi, je dodao da su ovo jedni od najtežih uslova za fer i poštene izbore u modernom političkom dobu Srbije i da Koalicija Zelena stranka – Nova stranka želi da padnu maske lažnih politika i političara, lažnih patriota, da padnu maske zbog najzagađenijeg vazduha koji dišemo u Evropi.

To su sve stvari koje će naša koalicija stranka rešiti, poručio je on i i apelovao na građane da, misleći na svoju i budućnost svoje porodice, koja treba život da gradi u Srbiji, budućnost svoje dece, ulice, grada i države, iskoriste svoje najmoćnije oružje, svoje biračko pravo, i izađu na predstojeće izbore.

Related posts

SRPSKI RADIKALI PREDLAŽU IZMENE ZAKONA O RADU

Nikola Miloševski

Ugljanin: Samo SDA za Sandžak ravnopravnih građana

Katarina Popović

SRS za otvaranje humanitarnog centra i na teritoriji Vojvodine

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija