25. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Izbori

Ðurišić: Građani drže ključ promena u Srbiji

Foto: facebook/Ujedinjena demokratska Srbija

Prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije Marko Ðurišić rekao je u Lebanu da su građani ti u čijim rukama se nalazi ključ promena u Srbiji i pozvao sve koji žele pristojnu, demokratsku, građansku i evropsku zemlju da glasaju za listu na mestu broj 7.

„Građani Srbije su ti u čijim rukama se nalazi ključ promena u Srbiji. Izlaskom na izbore 21. juna i glasom za listu Ujedinjene demokratske Srbije na mestu broj 7 napravićemo prvi korak ka promenama“, rekao je Ðurišić.

Ðurišić je dodao da je ulazak u parlament Ujedinjene demokratske Srbije prvi korak ka stvaranju demokratskog društva, daljeg okupljanja svih demokratskih političkih snaga, širenju organizacije i mreže po celoj Srbiji.

UDS će to raditi posle ulaska u Skupštinu zato što je to jedini put da se stvore uslovi za pobedu i promenu sadašnje vlasti.

„Promenama koje će od Srbije napraviti ponovo pristojnu, demokratsku, građansku, evropsku zemlju“, kazao je Ðurišić.

Poseta Lebanu u finišu izborne kampanje za Ujedinjenu demokratsku Srbiju ima poseban značaj s obzirom na to da su u javnost bile plasirane netačne informacije o broju potpisa prikupljenih u ovom malom mestu na jugoistoku Srbije.

Lebane služe i kao pravi primer samostalnog organizovanja građana za borbu protiv vlasti na izborima koji su prikupili potpise i za lokalnu i za republičku listu i zajedno sa Ujedinjenom demokraskom Srbijom žele da se na ovim izborima bore za bolju i izvesniju budućnost, navodi UDS u saopštenju.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.

Related posts

Nebojša Zelenović majstor kontradiktornih poteza: Založio se za bojkot, a promoviše izlazak na izbore

Branislava Grčić

PREDSEDNIK VUČIĆ GOST EMISIJE „FOKUS“: Ako nisam govorio o onima koji su vodili kampanju protiv mene, neću ni o Dačiću

Katarina Popović

UDS: Izgradnjom institucija do iskorenjivanja korupcije

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija