12. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Izbori Vesti

Doktor veterine Zoran Ninković odlučno u bolju budućnost: „U nedelju glasam za broj 1 – za našu decu“

Doktor veterinarske medicine Zoran Ninković, odbornik sa liste Jelena Milošević – Novi tim za Šabac, u otvorenom pismu objavio je da nastavlja svoju političku karijeru u Srpskoj naprednoj stranci. U pismu se navodi:

– U politiku sam ušao kao mlad, obrazovan čovek sa željom da doprinesem boljitku Šapca, Mačvanskog okruga i cele Srbije. Naivno sam pomislio da to mogu kao član Zapadne Srbije, ne shvatajući da u ovoj grupi građana jedno pričaju, a drugo rade – saopštio je dr Ninković i dodao je.

– Sada, kada je moje razočaranje prevršilo svaku meru, odlučio sam da svoje ideje, na dobrobit svih naših sugrađana, realizujem u Srpskoj naprednoj stranci, jedinoj stranci koja se zaista, a ne samo deklarativno, brine o srpskom narodu – rekao je on.

– Iz Zapadne Srbije odlazim razočaran poražavajućom politikom Dušana Petrovića i njegovih satelitskih organizacija, koje su uništile srpsku poljoprivredu. Ja, i kao uzgajivač jagoda na 2 hektara sa zasadima maline na oko 30 ari to najbolje znam. Donedavno bio sam uveren da je Zapadna Srbija samostalna organizacija, ali sada mi je potpuno jasno da su i Nemanja Pajić i Sovranije Čonjagić glasnogovornici politike koju prezentuju Nebojša Zelenović i Dušan Petrović, kao i da je kandidat za gradonačelnika Jelena Milošević samo njihova marioneta – navodi doktor.

– Zbog svega navedenog, i svoju i budućnost Šapčana vidim u Srpskoj naprednoj stranci, jedinoj državotvornoj političkoj organizaciji, kojoj je interes naroda na prvom mestu – rekao je dr Ninković.

– I zato na izborima u nedelju glasam za broj 1, za Aleksandra Vučića – za našu decu! – poručio je dr Zoran Ninković.

Related posts

Predsednik Vučić: Davos je odlično mesto na kojem mnogo toga možete da saznate – Boriću se za interese Srbije

Aleksandra Miloševska

Osuda napada na novinarku Studija B

Mica Milakov

Luka Petrović(SNS): Zgrožen sam Đilase nad onim šta radiš, još snažnije ćemo biti uz predsednika Vučića

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija