3. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport Vesti

Otvoren novi teren na Sodari

Foto: rtvpancevo.rs

Zahvaljujući lokalnoj samoupravi i „Triglav osiguranju“ naselja Sodara, pre svega mladi, dobili su nov multifunkconalan teren. Primarno je orijentisan na košarku, ali može da se koristi i za druge sportove.Danas popodne bio je prepun mladih koji su igrali košarku.

Veselo i prelepo je bilo u naselju Sodara. Veliki broj mladih, ali i građana MZ Centar, došao je da vidi nov teren, na potezu između Zetske i Vardarske. Roditelji , mladi ali i meštani Sodare su zadovoljni što sada imaju novo mesto gde njihova deca i unici mogu da provode vreme sa vršnjacima.

U izgradnju ovog terena bili su uključeni i mesna zajednica „Centar“, Sportski savez, lokalna samouprava, ali i „Trglav osiguranje“. Sa novim izgledom ceo ovaj potez Sodare dobio je nov izgled.

Stanovnici Sodare u narednom periodu imaće niz sportskih akivnosti koje će organizovati nadležne sportske služne. Deca i mladi su jako bitni i svojim ličnim primerom treba da pokažemo da našu decu volimo, da su igrališta važna i da svi uživaju u njima.

Related posts

Predsednik Vučić: Oni snajper u mene, a ja ću vrh olovke na mapu za novu fabriku

Zorana Stekovic

Na neobičan način proslavili Dan škole

Jasmina Petkovic

Vojska postavlja krevete, Arena popodne spremna za prijem pacijenata

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija