24. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Izbori

Parović: Da državu vratimo narodu

Foto: logo/narodniblok

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta (NSP) Miroslav Parović rekao je da glasom za Narodni blok, građani glasaju za povratak države svojim korenima i narodu.

„Šta bi narodi u našem okruženju dali da imaju svoj Orašac i da poput nas Srba mogu da pokažu mesto gde su kao nacija i moderna država nastali“, kazao je Parović i dodao da je Srbija država sa najdužom tradicijom na Balkanu.

Prema njegovim rečima, ona je i nastala kada su naši preci odlučili da više ne budu sirotinja raja već da budu slobodni ljudi.

„Glasom za Narodni blok glasate da se država ponovo vrati narodu“, rekao je Parović, jedan od lidera Narodnog bloka, čiji su nosioci izborne liste predsednik Nove Srbije Velimir Ilić i general Momir Stojanović, saopšteno je iz NSP-a.

Related posts

Đurovski: Usmeriti sredstva za razvoj školskog sporta

Katarina Popović

PREDSEDNIK VUČIĆ GOST EMISIJE „FOKUS“: Ako nisam govorio o onima koji su vodili kampanju protiv mene, neću ni o Dačiću

Katarina Popović

“Mućka zvana Boško busgas ” Petrovića i Zelenovića krenula po Šapcu bez voznog reda i neobezbeđenih gasnih stanica!?! Preti li Gradu ekološka katastrofa?

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija