29. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Od danas „Pantransport“ prevozi Pančevce

Foto: rtvpancevo.rs

Uslugu  javnog prevoza u gradskom i međumesnom prevozu od 15. juna preuzelo je  novonastalo preduzeće “Pantransport„ koje je formirano u okviru  javno-privatnog partnerstva. Od sada će na ulicama grada biti  60 novih, ekoloških, autobusa na svim linijama na kojima je do sada prevoz putnika obavljao JKP „Autotransport “ Pančevo.

Grad Pančevo postao je prvi i jedini grad u Srbiji sa potpuno novim autobusima u javnom prevozu. Na ulicama našeg grada naći će se 60 novih ekoloških autobusa. Od 15. juna novoosnovano preduzeće “Pantransport” vršiće prevoz putnika na svim linijama na kojima je saobraćao i JKP „Autotransport “ Pančevo, koje više ne postoji.

Na ovaj način građani su dobili bezbedan i udoban javni prevoz koji ne zagađuje životnu sredinu.

Javno-privatno partnerstvo uređeno je ugovorom između Grada Pančeva i grupe ponuđača koju čine Privredna društva sa ograničenom odgovornošću  „Saga trans“, preduzeće za unutrašnju i spoljnu trgovine „Dumeco“, Društvo za saobraćaj, turizam i trgovinu „Trans-jug“, sa podizvođačem „Apex solution technology“.

Related posts

Jovanov: Lopovske revolucije treba da znaju da njihove pretnje nikoga ne plaše

Katarina Popović

Nova sezona Zlatne Soccer lige počinje 23. oktobra. Naša medijska kuća „juri“ trofej!

Mica Milakov

Ministar Đorđević obradovao meštane u Alibunaru novim projektima

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija