3. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Zrenjanin dobija velelepni sportski centar

Foto: pixabay

U prigradskom naselju Mužlja u toku su finalni radovi na izgradnji sportskog centra, koji će biti najmoderniji i najfunkcionalniji u celom Banatu.

U prigradskom naselju Mužlja nadomak Zrenjanina u toku su finalni radovi na izgradnji velelepnog sportskog centra, koji će biti najmoderniji i najfunkcionalniji u celom Banatu.

Aleksandar Farkaš, pokrajinski poslanik i inicijator ideje da se prostor neposredno uz reku Begej obogati novim sportskim sadržajima, naglasio je da će u sklopu budućeg Sportskog centra Stara kolonija, biti izgrađena dva fudbalska terena, dva pomoćna terena, teren sa veštačkom travom, dva teniska terena, moderna marina za prilaz centru sa Begeja, kao i svi prateći objekti, moderne svlačionice, teretana pod otvorenim nebom.

– Planiramo izgradnju sportske hale, zemljište je obezbeđeno i pripremljeno, ali idemo fazu po fazu, tokom sledeće godine fudbalski tereni će biti gotovi – istakao je Aleksandar Farkaš, uz napomenu da je sve namenjeno deci, koja u postojećoj školi fudbala treneraju potpuno besplatno i da se korišćenje terena, neće naplaćivati.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, kao i kompletno rukovodstvo grada prisustvovali su događaju, uz naglasak da je budući objekat od izuzetnog značaja za Zrenjanin.

– Bićemo u prilici da organizujemo sportske kampove na kojima će učestvovati deca iz drugih sredina – rekao je Čedomir Janjić, uz napomenu da će veliki broj sportskih stručnjaka biti angažovan u radu sa decom.
Izvor: Novosti

Related posts

Vučić u Ohridu sa Zaevim i Ramom o „malom Šengenu“

Zorana Stekovic

Vučić: Potresla me je tragična smrt Kobija Brajanta

Nikoleta Dragaš

Valjevo: Ruski stručnjaci u borbi protiv korona virusa

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija