20. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Zrenjanin dobija velelepni sportski centar

Foto: pixabay

U prigradskom naselju Mužlja u toku su finalni radovi na izgradnji sportskog centra, koji će biti najmoderniji i najfunkcionalniji u celom Banatu.

U prigradskom naselju Mužlja nadomak Zrenjanina u toku su finalni radovi na izgradnji velelepnog sportskog centra, koji će biti najmoderniji i najfunkcionalniji u celom Banatu.

Aleksandar Farkaš, pokrajinski poslanik i inicijator ideje da se prostor neposredno uz reku Begej obogati novim sportskim sadržajima, naglasio je da će u sklopu budućeg Sportskog centra Stara kolonija, biti izgrađena dva fudbalska terena, dva pomoćna terena, teren sa veštačkom travom, dva teniska terena, moderna marina za prilaz centru sa Begeja, kao i svi prateći objekti, moderne svlačionice, teretana pod otvorenim nebom.

– Planiramo izgradnju sportske hale, zemljište je obezbeđeno i pripremljeno, ali idemo fazu po fazu, tokom sledeće godine fudbalski tereni će biti gotovi – istakao je Aleksandar Farkaš, uz napomenu da je sve namenjeno deci, koja u postojećoj školi fudbala treneraju potpuno besplatno i da se korišćenje terena, neće naplaćivati.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, kao i kompletno rukovodstvo grada prisustvovali su događaju, uz naglasak da je budući objekat od izuzetnog značaja za Zrenjanin.

– Bićemo u prilici da organizujemo sportske kampove na kojima će učestvovati deca iz drugih sredina – rekao je Čedomir Janjić, uz napomenu da će veliki broj sportskih stručnjaka biti angažovan u radu sa decom.
Izvor: Novosti

Related posts

Predsednik Vučić pozvao starije građane da ostanu kod kuće

Zorana Stekovic

Kvar na prenosnim vezama

Zorana Stekovic

Predsednik Vučić razgovarao sa ministrom spoljnih poslova UK Rabom

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija