23. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Izbori

Vučević: Priča o bojkotu je deplasirana

Foto: tanjug.rs

Gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS Miloš Vučević smatra da u Srbiji postoji fer predizborna utakmica, da je bojkot izbora deplasirana priča, kao i da će izlaznost biti velika.

„Imamo istu situaciju kao i na svim prethodnim izborima – sve stranke su ujedninjene oko istog cilja, a to je da pobede Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku i da vrate Srbiju u vreme siromaštva, ekonomskog sunovrata i nestabilnosti“, istakao je Vučević u intervjuu za Blic.

On je rekao da je, kao i uvek, pobeda za SNS jedina opcija i da ta stranka pred građane od kojih traži podršku izlazi odgovorno, sa rezultatima i programom za dalji razvoj Srbije.

Govoreći o bojkotu izbora, Vučević je ocenio da je to deplasirana priča pošto su bojkot poništili oni koji su ga proglasili, jer direktno ili indirektno učestvuju na izborima.

On je ukazao da to da li su izbori legitimni jedino građani određuju. „Očekujem veliku izlaznost. Očekujem i veliku podršku našoj politici nakon teških meseci borbe protiv pandemije virusa korona“, rekao je Vučević.

Izvor: RTV

Related posts

Milica Đurđević Stamenkovski obišla Kruševac i Aleksandrovac

Katarina Popović

SRS: Strateški važna preduzeća u većinskom državnom vlasništvu

Nikoleta Dragaš

Gojković:SNS i Telekom zloupotrebili lične podatke korisnik

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija