29. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

„Lexington bend“ održao koncert u Barutani

Foto: rtvpancevo.rs

Lexington band pevao je za pančevačku publiku u Klubu „Barutana“. Sve generacije bile su u prilici da čuju najpopularnije pesme ovog benda.

U večeri za nama pančevačka publika bila je u prilici da uživa u pesmama Lexington benda. Ovo im nije prvi put da su u našem gradu, a za Pančevo ih, kažu, vežu samo lepe uspomene. Sjajna je publika, Pančevci su veseli ljudi i uvek je dobar provod, zaključili su članovi benda.

Kristina Nikolić, PR kluba „Barutana“ govoreći o njihovim počecima rekla je da je prvobitna namena kluba bila održavanje koncerata. Kasnije ovde počinju da se održavaju i druge  manifestacije, događaji koji su namenjeni raznim generacijama.

Lexington band do sada izdao je četiri albuma „Kako je tako je„ 2010, „Ma sretno je 2012“, „Balkanska pravila“ 2014., „Noć pod zvijezdama“. Neke od najpoznatijih pesama su „Miris karmina“, „Dobro da nije veće zlo“, „u srce udaraj“ i druge.

Related posts

Vučićeva poruka na UNESKO-vom tviteru

Katarina Popović

U Pančevu više nema 260 tona opasnog otpada

Nikola Toadjer

Zahvalnost Srbije na donacijama i požrtvovanosti ruskih lekara

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija