24. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Grad Pančevo uložio 250 miliona u obrazovanje

Foto: rtvpancevo.rs

Mališani u Banatskom Brestovcu dobijaju vrtić. Sjajna vest koja je obradovala meštane ovog naseljenog mesta. Biće to mešovita grupa , a budući vrtić nalazi će se u okviru škole.

Radovi u toku, majstori na terenu, grubi građevinski radovi se sprovode. Enterijer škole preuređuje se kako bi mališani već na jesen krenuli u vrtić u Banatskom Brestovcu.

Gradska menadžerka Maja Vitman istakla je da je lokalna samouprava u prethodnih četiri godini obezbedila čak 250 miliona dinara u obrazovanje.

Prema rečima direktorke škole „Olga Petrov“ Daliborke Breti, roditelji su veoma zadovoljni i uzbuđeni zato što će im deca ići u vrtić, u rodnom mestu, i to u okviru škole gde možda imaju, brata, sestru.

Za Brestovac ovo nije kraj. U toku su radovi na renoviranju Doma kulture, uređenju staza, postavljanju igrališta, ulična teretana i periodično održavanje ulica. Sa javno privatnim partnerstvom koje kreće Banatski Brestovac izgledaće još lepše.

Related posts

Sutra početak izgradnje kruševačke covid bolnice

Nikola Miloševski

Nedeljni red vožnje autobusa ATP-a

Zorana Stekovic

Predsednik Vučić sastao se sa zvaničnicima japanske kompanije NIDEC

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija