1. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Izbori

Đurovski: Usmeriti sredstva za razvoj školskog sporta

Foto: printscreen/facebook

Zdrava i Bolja Srbija preuzeće odgovornost i doneće promene u Srbiji, ne samo u političkom i društvenom životu, već i u sportu koji je važan za razvoj zdrave nacije i omladine, posebno u najranijem predškolskom i školskom uzrastu, izjavio je kandidat za poslanika ispred koalicije Zdrave i Bolje Srbije Boško Ðurovski.

On je dodao da će ta koalicija unaprediti školski sport i inicirati da se veliki deo sredstava iz budžeta države preusmeri upravo ka deci i omladini koja se rekreativno bave sportom u školskim timovima, kako u osnovnim tako i srednjim školama.

To je, rekao je, dobra baza za sticanje zdravih navika u životu, ali i za pravovremenu odluku da li žele da postanu profesionali sportisti.

„U fudbalu broj deset nose najbolji igrači, oni svojom odlukom, preuzimanjem odgovornosti donose pobedu svom timu. Dragi građani Srbije, 21. juna u našem timu vi ste ta desetka, vi preuzimate odgovornost i donosite našu pobedu“, zaključio je Ðurovski, navodi pres služba Zdrave Srbije.

Related posts

U Srbiji održani parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori

Nikoleta Dragaš

Jovanović: Stižu nas problemi koje generacije nisu rešile

Katarina Popović

Odluke sa 4. hitne sednice Saveta REM-a

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija