24. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Izbori

Đurovski: Usmeriti sredstva za razvoj školskog sporta

Foto: printscreen/facebook

Zdrava i Bolja Srbija preuzeće odgovornost i doneće promene u Srbiji, ne samo u političkom i društvenom životu, već i u sportu koji je važan za razvoj zdrave nacije i omladine, posebno u najranijem predškolskom i školskom uzrastu, izjavio je kandidat za poslanika ispred koalicije Zdrave i Bolje Srbije Boško Ðurovski.

On je dodao da će ta koalicija unaprediti školski sport i inicirati da se veliki deo sredstava iz budžeta države preusmeri upravo ka deci i omladini koja se rekreativno bave sportom u školskim timovima, kako u osnovnim tako i srednjim školama.

To je, rekao je, dobra baza za sticanje zdravih navika u životu, ali i za pravovremenu odluku da li žele da postanu profesionali sportisti.

„U fudbalu broj deset nose najbolji igrači, oni svojom odlukom, preuzimanjem odgovornosti donose pobedu svom timu. Dragi građani Srbije, 21. juna u našem timu vi ste ta desetka, vi preuzimate odgovornost i donosite našu pobedu“, zaključio je Ðurovski, navodi pres služba Zdrave Srbije.

Related posts

Vučević: Priča o bojkotu je deplasirana

Nikola Miloševski

Radikali za izmene zakona o radu

Katarina Popović

Pastor:Cilj da Mađari budu tamo gde se donose odluke

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija