28. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Otvoreno inkluzivno igralište u prisustvu ministra Đorđevića

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanjaZoran Đorđević, obišao je Dom za lica sa oštećenim vidom “Zbrinjavanje” . Pored toga ministar je prisustvovao otvaranju inkluzivnog igrališta “Sportiko”, u Narodnoj Bašti.

 

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i gradonačelnik Saša Pavlov obišli su Dom za lica sa oštećenim vidom. Poštujući mere bezbednosti zbog prevencije i virusa Covid 19, Đorđević je ispred Doma razgovarao sa direktorkom i štićenicima.

Prema rečima gradonačelnika Saše Pavlova, Pančevo je pokazalo da je apsolutno doraslo svim izazovima posle ulaganja u zdravstveni sistem i Bolnicu.

Ministar Zoran Đorđević je potom obišao Narodnu baštu gde je otvoreno prvo inkluzivno igralište za decu “Sportiko”. On se igrao sa mališanima na novom terenu  i tom prilikomistakao važnost socijalne inkluzije, pogotovo za mališane.

Igradnju igrališta “Sportiko” podržalo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijaln apitanja, a partneri su Grad Pančevo i Sportski klub “Sportiko” Pančevo

Related posts

Novozaraženi virusom Covid – 19 u Južnobanatskom okrugu

Anđa Bubonja

Još 71 osoba zaražena, ukupno 528 slučajeva koronavirusa u Srbiji

Nikola Toadjer

Predsednik Vučić primio pismo predsednika Kine Si Đinpinga

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija