28. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Ko je Lazar Čovs? Kako se novinarstvo isplati?

Pre nešto više od mesec dana nevladina organizacija “Novosadska novinarska škola” i njihov portal “FAKE NEWS TRAGAČ” označili su portal Prismotra kao mediji koji manipuliše ljudima. Portal “FAKE NEWS TRAGAČ” je uvrstio Prismotru među šezdeset(60) medija u Srbiji koji manipulišu narodom. Prismotra će zbog toga otkriti ko je Lazar Čovs pomoćnik urednika na portalu “FAKE NEWS TRAGAČ”.

Ko je Lazar Čovs?

Lazar Čovs je završio srednju Elektro-tehničku školu u Novom Sadu. Posle srednje škole upisuje Prirodno-matematički fakultet, smer za biologiju i ekologiju. Kako je bio loš student, a i voleo je novac napušta ovaj fakultet i upisuje žurnalistiku na Filozofskom fakultetu. Lazar Čovs je shvatio da se novinarski posao mnogo više isplati. Pored toga što je pomoćnik urednika na portalu “FAKE NEWS TRAGAČ” Lazar Čovs sarađuje i sa raznim nevladinim organizacijama, vojvođanskim separatističkim organizacijama i separatističkim portalima. Lazar Čovs je pisao tekstove za vojvođanske separatističke portale “VOICE” i “AUTONOMIJA”.

Na slici iznad vidimo da separatista  Lazar Čovs na društvenim mrežama promoviše Novi Sad kao glavni grad nezavisne države Vojvodine. Lazar Čovs je takođe i saradnik u nevladinoj organizaciji “BCBP” . U pitanju je Nato lobistička organizacija pod nazivom Beogradski centar za bezbednosnu politiku koja okuplja Nato lobiste iz cele Srbije. Lazar Čovs u organizaciji “BCBP” ima mesečnu apanažu kao i u predhodnim organizacijama.

Lazar Čovs je bio aktivan na protestima 2017.godine, na protestima Podrži RTV, i prostestima 2019.godine. Takođe je i stalan učesnik gej parada. Lazar Čovs je 2016.godine organizovao tribinu u saradnji sa separatističkom organizacijom “NDNV” koja se bavila navodnim zločinima Srbije nad Hrvatima u Vukovaru.

 

 

Izvor: Prismotra

Related posts

Nova crkva u Starčevu

Mica Milakov

Predsednik Vučić čestitao slavu Patrijarhu Irineju

Katarina Popović

Nova saobraćajka, sudar tri vozila, petoro povređenih

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija