26. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Pančevo Sport Vesti

Sanja Marić šampionka otvorenog prvenstva Beograda u atletici

FOTO: rtvPančevo

Danas je u Beogradu je održano otvoreno prvenstvo Beograda u atletici u kategoriji mladjih juniorki – U18.

Organizator takmičenja je bio Atletski savez Beograda a takmičenje je održano na atletskom stadionu Vojne Akademije.

Sanja Marić atletičarka AK Tamiš Pančevo nastupila je u svojoj rezervnoj (perspektivnoj ) disciplini 800 m i ostvarila sjajan rezultat od 2:18,21 osvojivši zlatnu medalju i titulu šampionke otvorenog prvenstva Beograda u atletici.Vrlo bitam detalj koji treba spomenuti je da je Sanja ubedljivo najmladja takmicarka i nastupila je sa skoro 4 godine starijim atletičarkama.

Sanja je ubedljivo vodlila celu trku od početka do samog kraja i sa velikom prednošću u odnosu na druge  atletičarke je prva prošla kroz cilj. Obzirom da Sanja  nije trenirala 42 dana u toku vanrednog stanja i imala je samo mesec dana za pripremu , rezultat koji je ostvarila u Beogradu je odličan, iznad oćekivanja.

Otvorenim prvenstvom Beograda u atletici otpočela je atletska sezona na otvorenom, takmičenje je bilo veoma masovno, sa više stotina učesnika/ca.

Atletska sezona na otvorenom se nastavlja sledeće nedelje, Prvenstvom Vojvodine u kategoriji pionira , kao i otvorenim prvenstvom Beograda u kategoriji starijih juniorki.

Related posts

Vučić i Zeman tet-a-tet,sastanak delegacija, poslovni forum

Zorana Stekovic

Anja Crevar izborila normu za Tokio

Zorana Stekovic

Ištvan Pastor u emisiji „Lice nacije“ – Dobra odluka što smo podržali predsednika Vučića

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija