26. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Izbori

Marković (SNS): Tadić doživeo blamažu na Vračaru

Poslanik SNS Aleksandar Marković ocenio je da je predsednik Srpske demokratske stranke (SDS), bivši predsednik Srbije i Demokratske stranke Boris Tadić, doživeo „tešku blamažu“ jer nije uspeo da skupi dovoljan broj potpisa za lokalne izbore u opštini Vračar.

„Boris Tadić i ostali koji su gromoglasno najavljivali izlazak na lokalne izbore na Vračaru, pa čak unapred proglašavali pobedu, doživeli su tešku blamažu jer nisu uspeli da obezbede ni potreban broj potpisa građana kako bi predali izbornu listu“, naveo je Marković u izjavi za javnost.

On je ocenio da je „žalosno kada se neko ko je obavljao funkciju Predsednika Srbije služi neistinama kako je, tobože, opstruisan od opštinske uprave u prikupljanju potpisa“.

„Sramno saopštenje u kome bivši Predsednik Srbije iznosi neistine služi kao pokušaj opravdanja za potpuni krah njegove političke opcije. Treba podsetiti da je upravo Demokratska stranka i to dok je Tadić bio na njenom čelu vršila vlast na opštini Vračar. Rezultati te vlasti bili su katastrofalni i ogledali su se u ogromnim minusima, dugovima i gubicima, pa ne čudi sto je bivši Predsednik ostao uskraćen za podrsku Vračaraca,, zaključio je Marković.

 

Related posts

Otvorena biračka mesta

Katarina Popović

Upravni sud usvojio žalbu Srpske napredne stranke

Zorana Stekovic

“Mućka zvana Boško busgas ” Petrovića i Zelenovića krenula po Šapcu bez voznog reda i neobezbeđenih gasnih stanica!?! Preti li Gradu ekološka katastrofa?

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija