25. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Izbori

Ðurić:Politika UDS je manifest pristojnog i poštenog sveta

Politika Ujedinjene demokratske Srbije (UDS) svojevrstan je manifest običnog, pristojnog i poštenog sveta, građanina Srbije koji je za demokratske, evropske i građanske vrednosti u srpskoj politici, izjavio je u Požarevcu jedan od lidera UDS-a Bojan Ðurić.

„UDS će biti predstavnik politike koja i sluša i čuje ljude, a ne tretira ih kao brojeve u politici i na izborima. Srbija se najzad budi i glas običnog čoveka postaje “vidljiv“ u ovoj kampanji za izbore 21. juna“, rekao je Ðurić, navodi se u današnjem saopštenju UDS-a.

Dodao je da demokratske, građanske i evropske vrednosti za UDS znače Srbiju u kojoj se normalno razgovara, borbu za normalno plaćen posao, zemlju u kojoj se ljudi ne osećaju poniženo dok gledaju vesti, društvo iz koga ne beže preduzimljivi i sposobni, a što takvu Srbiju sanja većina građanki i građana.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.

Related posts

SRPSKI RADIKALI PREDLAŽU IZMENE ZAKONA O RADU

Nikola Miloševski

Šapić: Mi Srbiju nećemo deliti na naše i njihove

Katarina Popović

Jovanović: Sprečiti rasprodaju srpskih banaka strancima

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija