1. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Vesti

MZ Mladost sve lepša, asfaltira se Vojvođanska ulica

FOTO : rtvPancevo

Vojvođanska ulica u naselju Mladost trenutno se asfaltira i završava. Kao i u druga naselja ni u Misu nije ulagano decenijama. To se 2012. godine promenilo. Sada ovo naselje izgleda potpuno drugačije zahvaljujući odličnoj saradnji građana, mesne zajednice i lokalne samouprave.

Nov put, kvalitetan, lep krasiće Vojvođansku ulicu koja je jedna od najvažnijih u naselju Mladost s obzirom da povezuje Sportski centar, i Osnovnu školu „Sveti Sava“.

Prema rečima gradske menadžerke Maje Vitman, značaj rekonstrukcija ne samo Vojvođanske ulice, već svih koje su do sada urađene,ali i javno-privatnog partnerstva koje se u Pančevu sprovodi i kroz koje će ulice u gradu i selima biti potpuno sređene.

Komunikacija građana i lokalne vlasti funkcioniše odlično. Naselje „Mladost“ je odličan primer. Puno radova je u prethodnom periodu sprovedeno, od renoviranja ulica, Novoseljanskog puta kao jedne od najvećih ulica, do uređenja prostora mesne zajednice , parkova..

Pančevo u narednom periodu postaje veliko gradilište. Projekat javno-privatnog partnerstva obezbediće kompletno uređenje puteva na teritoriji Grada Pančeva u dužini od preko 65 kilometara u naredne dve godine.

Related posts

VUČIĆ U SKUPŠTINI: U toku je teror nad Srbima na KiM, NOVU „OLUJU“ SRBIJA NEĆE DOZVOLITI!

Mica Milakov

Turkoglu kod Vučića: Dobrodošlica prijatelju Srbije

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić u Mrkonjić gradu: Ništa tuđe ne tražimo i nećemo, neće biti više „Oluja“ i traktora u srpskoj budućnosti! Naš narod se ne stidi svog srpskog imena i prezimena!

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija