25. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Vesti

MZ Mladost sve lepša, asfaltira se Vojvođanska ulica

FOTO : rtvPancevo

Vojvođanska ulica u naselju Mladost trenutno se asfaltira i završava. Kao i u druga naselja ni u Misu nije ulagano decenijama. To se 2012. godine promenilo. Sada ovo naselje izgleda potpuno drugačije zahvaljujući odličnoj saradnji građana, mesne zajednice i lokalne samouprave.

Nov put, kvalitetan, lep krasiće Vojvođansku ulicu koja je jedna od najvažnijih u naselju Mladost s obzirom da povezuje Sportski centar, i Osnovnu školu „Sveti Sava“.

Prema rečima gradske menadžerke Maje Vitman, značaj rekonstrukcija ne samo Vojvođanske ulice, već svih koje su do sada urađene,ali i javno-privatnog partnerstva koje se u Pančevu sprovodi i kroz koje će ulice u gradu i selima biti potpuno sređene.

Komunikacija građana i lokalne vlasti funkcioniše odlično. Naselje „Mladost“ je odličan primer. Puno radova je u prethodnom periodu sprovedeno, od renoviranja ulica, Novoseljanskog puta kao jedne od najvećih ulica, do uređenja prostora mesne zajednice , parkova..

Pančevo u narednom periodu postaje veliko gradilište. Projekat javno-privatnog partnerstva obezbediće kompletno uređenje puteva na teritoriji Grada Pančeva u dužini od preko 65 kilometara u naredne dve godine.

Related posts

Predsednik Vučić se sastao sa Bocan-Harčenkom

Zorana Stekovic

SNS Pančevo : Odbornička grupa od danas ne napušta Skupštinu Grada Pančeva!

Mica Milakov

Kvantnom medicinom do rane dijagnostike

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija