23. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Politika Vesti

Polaznici Akademije mladih lidera u Pančevu

Imamo Akademiju mladih lidera, to su divne devojke I mladići, koji se bore, pre svega, za svoju Srbija I svoju stranku. Pokazaćemo te mlade ljude, nova lica stranke saopštio je predsednik Vučić nedavno predstavljajući nova lica SNS. Četvoro polaznika Akademije I kandidata za poslanike da liste “Za našu decu Aleksandar Vučić “, obišli su danas Pančevo I Gradski odbor Srpske napredne stranke.

Akademija mladih lidera je politički program edukacijeu kome mladi ljudi sa ili bez političkog iskustva stiču nove veštine i znanja. U Gradskom odboru Srpske napredne strankeu Pančevu četiri buduća poslanika koji su pohađali akademiju su zajedno sa direktorkom Fondacije za srpski narod i državu Bojanom Radaković, predstavili plan I program SNS za budućnost Srbije I u kome je briga o mladima jedan od najvažnijih ciljeva.

Srpska napredna stranka  kroz program 2020-25 zeli da poboljša obrazovanje i edukaciju mladih ljudi, koji ujedno predstavljaju i budućnost naše zemlje, istakla je Sandra Božić.

Deo plana za budućnostiobuhvata preko 700 miliona evra za podsticaj mladima ali I za rešavanje njihovg stambenog života. “Cilj je da se mladima Srbija u budućnosti  predstavi kao dobro i perspektivno mesto za zivot, poručila je SandraBožić.

 

Related posts

Akcija davanja krvi u Gimnaziji, pridružili se i bivši učenici

Nikoleta Dragaš

Raspisan konkurs za prijem učenika u Vojnu gimnaziju

Mica Milakov

Batez obišao Alibunar

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija