1. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Politika Vesti

Polaznici Akademije mladih lidera u Pančevu

Imamo Akademiju mladih lidera, to su divne devojke I mladići, koji se bore, pre svega, za svoju Srbija I svoju stranku. Pokazaćemo te mlade ljude, nova lica stranke saopštio je predsednik Vučić nedavno predstavljajući nova lica SNS. Četvoro polaznika Akademije I kandidata za poslanike da liste “Za našu decu Aleksandar Vučić “, obišli su danas Pančevo I Gradski odbor Srpske napredne stranke.

Akademija mladih lidera je politički program edukacijeu kome mladi ljudi sa ili bez političkog iskustva stiču nove veštine i znanja. U Gradskom odboru Srpske napredne strankeu Pančevu četiri buduća poslanika koji su pohađali akademiju su zajedno sa direktorkom Fondacije za srpski narod i državu Bojanom Radaković, predstavili plan I program SNS za budućnost Srbije I u kome je briga o mladima jedan od najvažnijih ciljeva.

Srpska napredna stranka  kroz program 2020-25 zeli da poboljša obrazovanje i edukaciju mladih ljudi, koji ujedno predstavljaju i budućnost naše zemlje, istakla je Sandra Božić.

Deo plana za budućnostiobuhvata preko 700 miliona evra za podsticaj mladima ali I za rešavanje njihovg stambenog života. “Cilj je da se mladima Srbija u budućnosti  predstavi kao dobro i perspektivno mesto za zivot, poručila je SandraBožić.

 

Related posts

Brže i jeftinije do novog pasoša u slučaju gubitka

Bojana Kecic

Gorenje obustavilo proizvodnju

Jelena Belić

Zatvara se Ulica Moše Pijade, alternativni put za Beograd kod Prvomajske

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija